Overblijven en BSO

Tussenschoolse opvang – Hobbitstee Eemnes​

Brood & Spelen verzorgt op onze school de tussenschoolse opvang (TSO). Brood & Spelen is gericht op het opvangen van kinderen op de basisschool, zowel voor, tijdens als na schooltijd. Ervaring leert dat kinderen graag overblijven. Een aparte eetgelegenheid, met onderscheid tussen jongere en oudere kinderen, voldoende speelmateriaal en genoeg aanwezige vriendjes of vriendinnetjes vinden ze fijn. Met deze wensen in het achterhoofd verzorgt Brood & Spelen de tussenschoolse opvang. Zij letten erop dat er een goed evenwicht is tussen eten en spelen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat de sfeer en de gewoontes tijdens het overblijven aansluiten bij de identiteit van onze school. 

Mogelijkheden van overblijven:

  • Overblijven op basis van abonnement bij een vaste dag(en) per week.
  • Flexibel abonnement (1, 2 of 3 dagen). Een dag in de week die wekelijks flexibel ingezet kan worden.
  • Incidenteel overblijven op basis van een strippenkaart (6 strippen per kaart).

Tarieven:
De tarieven voor de tussen schoolse opvang zijn:

  • Abonnement:                        €2,25 per keer
  • Strippenkaart:                        €15,- geldig voor 6 keer overblijven

Kinderen nemen zelf hun eten en drinken van huis mee. Brood & Spelen vindt gezonde voeding belangrijk. Dat betekent dat snoep, koek, chips, frisdrank en energiedrank tijdens de tussenschoolse opvang niet zijn toegestaan. 

Ieder kind dat gebruik maakt van de tussenschoolse opvang, dient ingeschreven te staan. U kunt uw kind aanmelden via de website www.broodspelen.nl. U gaat dan naar de oranje button ‘direct inschrijven’, alwaar u door het menu geleid wordt. Let op: u moet een locatie kiezen en dat is uiteraard de Hobbitstee. Maar wel de Hobbitstee in Eemnes. Brood & Spelen verzorgt namelijk ook op een school in Montfoort de overblijf en deze school heet ook de Hobbitstee. Schrijft u in vóór 1 december, dan betaalt u geen inschrijfkosten. 

Als u verhuist of als er andere wijzigingen zijn dan kunt u deze mutatie doorgeven via administratie@broodspelen.nl.  Houd bij ​opzeggen van de tussenschoolse opvang rekening met twee weken opzegtermijn.

De coördinator van Brood & Spelen is uw contactpersoon voor alles wat met het overblijven te maken heeft. Hier kunt u terecht met uw vragen, opmerkingen en klachten. De coördinator is telefonisch bereikbaar op 06 206 17 039 (vanaf 28 oktober) of per e-mail viahobbitstee-eemnes@broodspelen.nl. Facturatie van het overblijven vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Scherpenzeel. Het kantoor is telefonisch bereikbaar op maandag t/m donderdag van 08:30 tot 16:00 uur en op vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur op het nummer 033 - 2588684 of via info@broodspelen.nl.

 


​Voor- en naschoolse opvang

Voor buitenschoolse opvang kunt u terecht bij BSO De Kikvors van Stichting BELhamels aan de Aartseveen. Dit is in hetzelfde gebouw als waar de Hobbitstee gevestigd is. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 18.30 uur. De Kikvors is een kleinschalige BSO waar uw kind centraal staat. In de vakanties is er een speciaal vakantieprogramma. Informatie kunt u lezen op www.stichtingbelhamels.nl; telefonisch contact kan via de volgende nummers: 06-83367585 of 06-21833544

Er zijn ook kinderen van de Hobbitstee die naar Partou Kinderopvang gaan. Deze opvang is gehuisvest in het gebouw van de clusterschool aan het Vierkante Bosje. Informatie vindt u op www.partou.nl

Na schooltijd zorgen wij voor de overdracht van uw kind aan de BSO medewerkers.